Van harte welkom op de website van onze school

 

Deze website is een...

visitekaartje: Het kan zijn dat u voor het eerst de website van onze school onder ogen krijgt. Misschien denkt u erover na uw kind bij ons aan te melden. Of uw zoon of dochter gaat net naar school. We hopen dat deze site u de informatie geeft waar u naar op zoek bent. Heeft u nog vragen, neem gerust contact op met de locatiedirecteur, Dick van der Lugt, of loop de school eens binnen. We staan u graag te woord!

informatiebron: Ouders, medewerkers en belangstellenden kunnen in deze site een heleboel informatie vinden over het ‘hoe en wat’ van de organisatie van de school en het onderwijs.

verantwoording: Misschien bent u al ouder van een leerling op De Klepperbelt. Dan zult u op deze site veel informatie vinden die u al kent, maar hopelijk ook herkent in de praktijk. Want mooie woorden hangen in de lucht als ze niet worden waargemaakt.

Waar we voor staan, wat ons beweegt en bezielt; het is goed om dat regelmatig opnieuw te verwoorden en op die manier te verantwoorden.

Voor meer informatie of suggesties voor verbeteringen van deze website, kunt u contact opnemen met de school. We hopen dat u deze website met veel plezier en interesse zult lezen.

 

Namens het team,

Dick van der Lugt - Locatiedirecteur.